Ota meihin yhteyttä

Palamme halusta auttaa

Soita, kirjoita tai Tule koputtamaan ovellemme

Olisimme iloisia jos saisimme tutustua liiketoimintaasi ja olla avuksi

Kartoitamme yrityksenne olemassa olevan infran selvittämällä millä tasolla mobiili- ja työasemalaitteet ovat, sekä niihin liittyvät palvelut ja järjestelmät että tietoturvan. Kartoituksen pohjalta esitämme miten yrityksenne ICT saadaan tuotua seuraavalle tasolle. 

Tavataan!

Kahvit on päällä

Soita meille

029 170 7110

Tule käymään

Tulossa syksyllä 2023

Lähetä meille viesti

info@infoneers.fi

Mikko Mäki

AV and communication solution specialist
+358409311940
mikko@infoneers.fi

Tomi Pönni

IT and software solution specialist
+358505595875
tomi@infoneers.fi

Onnemme sepät

Kasvot Menestyksen takana

Kun sanomme että tahdomme auttaa

Me todella tarkoitamme sitä

Me olemme kumppanisi muuttuvassa maailmassa, aina muutos ei ole hyvästä ja silloin tarvitaan apua. Me Infoneerillä haluamme kantaa kortemme kekoon luontomme ja lähimmäistemme hyväksi. 

Maailmasta saadaan kelpo paikka kunnioittamalla ja auttamalla toisiamme sekä elinympäristöämme. Alla muutamia kohteita joita me olemme tukemassa. 

Tulemalla asiakkaaksemme pääset mukaan tukemaan haluamaasi kohdetta. Lahjoitamme hyväntekeväisyyteen aina saadessamme uuden asiakkaan ja asiakas valitsee minne lahjoitus tehdään.

Luonto-Liitto

On Suomen ainoa lasten ja nuorten oma ympäristöjärjestö, jo vuodesta 1943. Järjestön tavoitteena on luonnon kanssa tasapainossa elävä ja luontoa kunnioittava yhteiskunta. Varhain syntynyt luontosuhde kantaa tutkitusti halki elämän. Tämä mielessä Luonto-Liitto järjestää lapsille ja nuorille luontoleirejä ja -kerhoja, ympäristöaiheisia kouluvierailuja sekä vaikuttamismahdollisuuksia yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 87 000 jäsentä, 548 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö. Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen – meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se

Pidä Saaristo Siistinä ry

Vesistöjemme pitäminen siistinä on likaista hommaa, mutta jonkun se on tehtävä. Valitessasi lahjoituskohteeksi Pidä Saaristo Siistinä ry:n tuet meri- ja järviluontomme arkista ja tärkeää puhdistustyötä, jonka tuloksista nauttivat kaikki vesillä ja rannoilla liikkuvat ja retkeilevät. Pidä Saaristo Siistinä ry on vuodesta 1969 toiminut valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka edistää konkreettisin teoin meri- ja järviluontomme hyvinvointia. Toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti. Lue lisää www.pidasaaristosiistina.fi

Yhteisvastuu keräys

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksellä lisätään turvallisia aikuisia lasten ja nuorten elämään, jota pitkä koronapandemia-aika on kuormittanut henkisesti yksinäisyydellä, toivottomuudella ja masennuksella. Keräyksellä autetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia niin Suomessa kuin maailman katastrofialueilla. Keräyksen toteuttamiseen osallistuvat kaikki Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnat. Yhteisvastuukeräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti.

Haluatko tietää lisää palveluistamme?