Viestien vilinää

Ehkäpä viilein tapa viestiä

Kohdennettu tekstiviesti tavoittaa ja se luetaan.

Tekstiviestillä tavoitat nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti

DNA Viesti

Kohdennettu tekstiviesti tavoittaa ja se luetaan. DNA Viesti -palvelun avulla lähetät hetkessä ryhmätekstiviestit niin asiakkaille kuin omalle henkilöstölle. Palvelu mahdollistaa myös viestiin vastaamisen.

DNA Viesti on tekstiviestipalvelu, joka mahdollistaa ryhmäviestien lähettämisen matkapuhelimeen sekä viesteihin vastaamisen. Palvelun kautta voit esimerkiksi lähettää kohdennettuja myynti- ja markkinointiviestejä, viestiä henkilöstölle tärkeistä yrityksen tapahtumista tai tiedottaa asiakkaita ja kumppaneita erilaisista häiriö- ja vikatilanteista. Myös asiakaspalautteen kerääminen, ajanvaraukset ja muistutukset hoituvat kätevästi palvelun avulla osana sujuvaa asiakaspalvelua.

Palvelu on tehokas ratkaisu yrityksesi koosta ja toimialasta riippumatta. Kuukausilaskutus perustuu todellisiin käyttömääriin, joten maksat vain siitä, mitä todella tarvitset. Älypuhelinsovellus on maksuton osa palvelua. Täysin pilvipohjaisena palvelu ei vaadi kiinteitä investointeja. Se skaalautuu yrityksen kasvun ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Hyödyt yrityksellesi

Massoille

Viestin saaminen perille isollekin joukolle onnistuu nopeasti.

Tavoitettavuus

Palvelun avulla tavoitat oikeat henkilöt tehokkaasti ja tarvittaessa saat myös nopeasti vastaukset kysymyksiin.

Tyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys paranee, kun esimerkiksi ajanvaraukset tai asiakaspalautteen kerääminen voidaan hoitaa automaattisesti.

Viestillä viisaasti

DNA Viesti pähkinänkuoressa

  • DNA Viestin avulla tavoitat kohderyhmäsi helposti ja nopeasti. 
  • Palvelu voidaan toteuttaa joko yksisuuntaisena tai kaksisuuntaisena. Kaksisuuntaisesti toteutettuna loppukäyttäjät voivat myös vastata saamiinsa viesteihin.
  • Nopeimmin saat DNA Viesti palvelun käyttöösi pelkällä selaimella, jolloin käyttöönotto tapahtuu minuuteissa. Palvelu käyttääksesi tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja DNA Viesti -sovelluksen käyttäjätunnukset.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää palvelua rajapinnan kautta, jolloin saat sen integroitua osaksi yrityksenne omia käyttöjärjestelmiä.

Viesti jossa on voimaa

SMS jyrää

Vanhalla kunnon tekstarilla on monia etuja uudempiin pikaviestimiin verrattuna. Se toimii taatusti joka puhelimessa eikä ole riippuvainen nettiyhteydestä. Lähettäjänä voi näkyä selväkielinen nimi pelkän puhelinnumeron sijaan.

Kun tekstiviesti on osa tietyn asian hoitamisen prosessia, vaikkapa vahvistus palveluun kirjautumisesta, ilmoitus ajanvarauksen onnistumisesta tai muistutus maksamattomasta laskusta, se avataan erittäin todennäköisesti. Varsinkin, jos lähettäjänä näkyy sellaisen organisaation nimi, jonka kanssa on hiljattain asioinut.

Myös erilaiset palautekyselyt sopivat hyvin joukkotekstareina lähetettäväksi. Vastaanottajan on vaivatonta täpätä matkaan lyhyt vastaus, vaikkapa arvosana yhdellä numerolla ilmaistuna. DNA Viestiä voi käyttää niin yhdensuuntaiseen viestintään kuin esimerkiksi juuri palautteen keräämiseen kaksisuuntaisesti.

meillä on vastauksia

Kysy meiltä mitä vain

Viestipalvelua voi käyttää helposti verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta tai sitten voit integroida sen osaksi omia käyttöjärjestelmiäsi.

DNA Viestin saat nopeimmin käyttöön pelkällä selaimella ja internet-yhteydellä sekä DNA Viestin käyttäjätunnuksilla, jolloin pääset alkuun minuuteissa.

DNA Viesti -rajapintapalvelu ja standardoidut protokollat löytyy REST, SMTP, SMPP sekä CIMD2 vaihtoehdoilla.

Kyllä voi. Palvelu tukee dialogeja eli kaksisuuntaista
viestintää. Vastausmahdollisuus SMS-viestillä sekä mobiilisivulla. 

Esimerkkejä näistä:

▪ Kyselyt ja kampanjat
▪ Monivalintakysymykset
▪ Avoin kysymys
▪ Kiitosviestit
▪ Tilausvahvistusviesti (vain kampanjoissa)

Palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille toimialasta riippumatta.

Yksittäisten tai ryhmätekstiviestien lähetykseen. Viesti on nopea, tehokas, edullinen ja monipuolinen tapa viestiä
▪ Henkilöstölle
▪ Asiakkaille
▪ Kumppaneille

Voit tuoda tietoja cvs-tiedostosta tai lisätä yksittäisiä manuaalisesti. Tuoduista tiedoista voit luoda ryhmiä tai lähetyslistoja.

Kyllä, Palvelusta löydät raportteja ja vahvistuksia viestien toimituksesta. Voit myös lähettää uudelleen viesti niille jotka eivät jostain syystä saaneet viestiä perille.

Haluatko tarjouksen yhteyksistä?

Laita viestiä meille ja otamme yhteyttä