Verkkoratkaisut

Sinun verkkosi, sinun sääntösi

Sinun verkkosi, Sinun tapasi.

Toimiva verkko on tänäpäivänä välttämättömyys lähes kaikille. Verkot hoitavat perinteiset asiat kuten tiedonsiirrot ja maksuliikenteen. Verkkoihin on vuosien varrella tuotu enemmän ja enemmän rasitusta lisäämällä palveluja, kuten videopalaverit, streamattava musiikki ja video, valvontakamerat, IoT-laitteet sekä kulunvalvonta ja automaatioratkaisut. Tämän lisäksi pitäisi verkkojen kestää vielä kuluttajalaitteidenkin tuomat haasteet kuten sosiaalisen median loputtomat päivitykset ja elokuva streamit.

Onneksemme verkotkin kehittyvät kovaa vauhtia ja vastaavat tämän päivän haasteiden lisäksi yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Yllättävän helppoa. Uskomattoman älykäs.

ExtremeCloud ™ IQ on suunniteltu virtaviivaistamaan verkon kaikkia osa -alueita käyttöönotosta ylläpitoon, ja se on rakennettu inhimillisiä tekijöitä silmällä pitäen. Se auttaa IT: tä ja liiketoimintaa keskittymään siihen, mikä on heille todella tärkeää sen sijaan, että hoitaisi vaativia ja aikaa vieviä operatiivisia tehtäviä.

ExtremeCloud IQ Essentials tarjoaa neljä keskeistä sovellusta. WIPS, sijaintipalvelut, esineiden internet sekä vieraiden hallinta. Näiden avulla organisaatiot voivat hyödyntää all-in-one-alustan langallista ja langatonta hallintaa, liiketoimintatietoja, sijainnin seurantaa, langatonta suojausta, saumatonta IoT-käyttöönottoa ja vieraiden verkkovierailuja. Vierailijoiden hallintaa varten yksi käyttöliittymä, joka yksinkertaistaa verkonhallintaa ja antaa samalla tietoa verkostosta ja liiketoiminnasta.

Onneksemme verkotkin kehittyvät kovaa vauhtia ja vastaavat tämän päivän haasteiden lisäksi yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Lisää suorituskykyä, lisää turvallisuutta ExtremeWirelessin avulla

Hallitse bisnestäsi

Laita verkkosi töihin tila-analytiikalla.

Kun ymmärrät asiakkaitasi, liiketoiminnan päätöksiä ei tarvitse tehdä summamutikassa. Anonyymisti kerätty kävijäseuranta on salainen aseesi asiakasymmärykseen. Tiedät tarkasti, miten asiakkaat liikkuvat tilassasi, mihin sijoitettu tuote saa ostohousut jalkoihin ja milloin asiakkaat turhautuvat ruuhkahuippuihin.

Kävijäseuranta on työkalusi, kun haluat optimoida tilasi liiketoiminnan kannalta parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Näin tehostat myyntiäsi ja asiakaspalvelusi on laatu paranee. Fiksu analytiikka paljastaa, miten tilasi todella toimii, ja saat kuukausittain pätevää tietoa päätöksenteon tueksi. Kaikki kävijätieto kerätään anonyymisti.

Viestillä perille

Analytiikan avulla parempia päätöksiä

– Analytiikan avulla saat tietoa kävijämääristä ja ruuhkahuipuista. Voit tarkastella asiakkaiden kulkureittejä.

– Analytiikka toimii myös markkinoinnin tukena mittaamalla kampanjoiden tehokkuutta

– Henkilöstösuunnittelukin onnistuu paremmin kun ruuhkahuiput ja jonotusajat on tiedossa

Haluatko tarjouksen yhteyksistä?

Laita viesti meille ja otamme yhteyttä