Tietoturva

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus

Päätelaitesuojaus pilvipalveluna

Päätelaitteiden suojaaminen edellyttää helppoa tapaa tunnistaa ja priorisoida riskit, pienentää hyökkäyspintaa ja pysäyttää tietovuodot ennen kuin ne ehtivät tehdä tuhoa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset suojausta, joka estää kehittyneet, automatisoidut ja kohdistetut uhat, kuten kiristyshaittaohjelmat, hyödyntämisyritykset ja tiedostottomat hyökkäykset.

WithSecure™ Elements Endpoint Protection toimii täysin pilvessä. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa hetkessä käyttöön selaimella ja jota voi hallita vaivattomasti yhdestä konsolista. Se integroituu kaikkiin päätelaitteisiin ja pitää organisaation turvassa hyökkäyksiltä.

Endpoint Protection on osa WithSecure™ Elementsiä, kaikenkattavaa alustaa, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin – kaikki yhdestä, helposti hallinnoitavasta tietoturva-alustasta. Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturvaratkaisu yhdistämällä ne kaikki.

Kommunikaatio on helppoa kun yhteydet pelaa

Miksi WithSecure™ Elements Endpoint Protection?

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus

Kehittynyt suojaus haittaohjelmilta ja korjaustiedostojen hallinta pitävät laitteisiin asennetut ohjelmistot turvallisina ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

Taistele kiristyshaittaohjelmia vastaan

Markkinoiden johtava suojaus haittaohjelmia vastaan yrityksesi työasemiin, mobiililaitteisiin ja palvelimiin. 

 

Torju tuntemattomat hyökkäysmuodot

Alan johtava suojauksemme pitää päätelaitteesi turvassa nollapäivähyökkäyksiltä. Ratkaisumme toimivat tehokkaasti ja uhkatilanteeseen mukautuen jakamalla päätelaitteiden hyökkäystiedot kaikkien suojattujen laitteiden välillä.

 

Integroitu korjauspäivitysten hallinta

Estää jopa 80 % hyökkäyksistä automaattisesti asennettavilla Windowsin ja kolmansien osapuolten korjaustiedostoilla.

WithSecure™ Elements EPP for Computers

WithSecure™ Elements EPP for Computers on saatavana Standard- ja Premium-versiona. Premium-versiossa on kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten komentosarjojen eston sisältävä sovellusten hallinta ja DataGuard tiedostojen käytönvalvonnalla yrityksille, joilla on erityisen tiukat tietoturvavaatimukset.

Toimialan johtava Windows-, Mac- ja Linux-työasemien tietoturva ja suojaus haittaohjelmilta, troijalaisilta sekä takaovilta

Pilviperustainen, koneoppimistathyödyntävä uhka-analyysi
Nollapäivähyökkäysten tunnistus heuristiikalla ja toiminta-analyysilla

Useiden ohjelmien käyttöön perustuva haittaohjelmasuojaus – huomattavasti perinteisiä tekniikoita laadukkaampi suoja

Selauksen suojaus estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja

WithSecure™ Elements Mobile Protection

WithSecure™ Mobile Protection on ennakoiva, uudistettu ja kaikenkattava suojausratkaisu mobiililaitteillesi. Estä sovellusten kautta tulevat tietojenkalasteluyritykset, suojaa työntekijäsi haitallisilta verkkosivustoilta, torju haittaohjelmat ja pidä liiketoimintasi kannalta kriittiset tiedot turvassa myös suojaamattomia verkkoyhteyksiä käytettäessä.

VPN salaa automaattisesti kaiken laitteeseesi tulevan, ja siitä lähtevän liikenteen, antaen sinun käyttää turvallisesti julkisia Wi-Fi- ja mobiiliyhteyksiä.
Selauksen suojaus on oleellinen tietoturvakerros, joka estää käyttäjiä vierailemasta haitallisilla sivustoilla. Se toimii verkkotasolla ja on siten täysin riippumaton käytettävästä selaimesta.
Käyttäessäsi VPN-yhteyttä, mobiililaitteesi on automaattisesti turvassa haittaohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä. Palvelumme valvoo verkkotason liikennettä käyttämällä hyväksi tietoturva-analytiikkaamme.
VPN mahdollistaa virtuaalisen sijaintisi vaihtamisen, IP-osoitteesi piilottamisen sekä maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttämisen.
Kevytrakenteista ratkaisuamme on äärimmäisen yksinkertainen ja helppo hallita pilvipalvelun kautta.
WithSecure™ Elements Mobile Protection integroituu kaikkiin suosituimpiin MDM-ratkaisuihin määritysten hallintaa, kuten päivitys- ja laitesuojausasetuksia varten.

Ajantasaiset tiedot

Viimeisimmät tiedot uhkatilanteista

kyberturvallisuuskeskus julkaisee kuukausittain kybersääkoosteen joka kertoo kuluneen kuukauden merkittävistä tietoturvapoikkeamista ja -ilmiöistä. Tuote on ensisijaisesti suunnattu tietoturvasta vastaaville henkilöille, mutta arjen kyberturvallisuus -osiossa on hyviä neuvoja myös tavalliselle kansalaiselle. Lukija saa nopean kokonaiskuvan siitä, mitä kyberturvallisuuskentällä on kauden aikana tapahtunut.

Kuinka turvattu olet?

huolestuttaako termit RansomWare tai Phishing sinua?