Miksi valitsisin leasingin?

Paranna kannattavuutta kassavirtalaskelman avulla | Avaimet MenestykseenYrityksen ei kannata sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa se hankkia leasingrahoituksella. Käytä investointipääoma yrityksesi kehittämiseen ja hoida hankinnat leasingilla.

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden. Rahoitusyhtiö omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa vuokraa tuotteiden käytöstä. Sopimuskauden jälkeen neuvottelet ensisijaisesti jälleenmyyjän kanssa tuotteiden omistusoikeudesta.

Rahoituksen kulu on kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.


How Smart People Work Less And Get More Done | HuffPost Life

Leasing vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita yrityksen kassaa. Konsultoi kirjauksissa omaa kirjanpitäjääsi, jotta yrityksesi maksuvalmius säilyy. Hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut voidaan liittää leasingsopimukselle. Saat myös tarvittaessa eri sopimusten laskut yhtenä koontilaskuna. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

Leasing ei rasita yrityksen kassaa.

Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset tuotteet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoituksell

Heräsikö uteliaisuus?

Voidaan jutella lisää