Tietotekniset ratkaisumme

kaikki tarvitsee tukea arjessa, me autamme

Et ole yksin, me autamme aina

Asiantuntijapalvelut apuna laitehankinnoissa

Kartoitamme yrityksenne olemassa olevan infran katsomalla millä tasolla mobiili- ja työasemalaitteet ovat, sekä niihin liittyvät palvelut ja järjestelmät että tietoturvan. Kartoituksen pohjalta esitämme miten yrityksenne ICT saadaan tuotua seuraavalle tasolle. Selvitämme kehitystarpeet ja esittelemme laitteet ja palvelut, jotka palvelevat parhaiten juuri teidän liiketoimintaanne. Tarjoamme yrityksellenne valmistajatuetun sopimushinnoittelun ja voit hankkia laitteet kätevästi leasingilla tai kertamaksulla. Kun teet tilauksen, laite on sinulla yleensä jo tilauksesta seuraavana päivänä.

 

Rajatonta voimaa

Tehotyöasemat

Tehotyöasemiksi tarkoitetut tietokoneet ovat suunniteltu luotettaviksi sekä suorituskykyisiksi työvälineiksi. Ne antavat myös mahdollisuuden räätälöidä tietokoneesi päivittämällä ja vaihtamalla sisäisiä komponentteja juuri sinulle määriteltyyn käyttöön.

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytönohjaimet tarjoavat pidemmän ja luotettavamman elinkaaren kuin kuluttajille suunnatut näytönohjaimet. Niiden mukana toimitetaan johtavien ohjelmistotoimittajien sertifioidut ja optimoidut ajurit eri toimialoilta.

Kannettavien suorituskyky vastaa jo lähes tehotyöasemia, mutta lisäetuna tulee helppo liikuteltavuus. Niistä löytyykin salamannopea prosessori ja tehokas näytönohjain, sekä uusinta teknologiaa vaativampaankin käyttöön – yllättävän ohuessa ja kevyessä muodossa.

Kattavat testit varmistavat, että tärkeiden sovellusten käyttäminen on sujuvaa näillä tehokkailla kannettavilla. Alan johtavien ohjelmistotoimittajien (ISV) sertifioinnin ansiosta voit olla varma siitä, että kannettavat työasemat täyttävät yrityksesi ja toimialasi kaikki vaatimukset.

Myös kosketusnäytöt tietokoneissa ovat tätä päivää. Tietokoneesi muuttuu käden käänteessä tabletiksi. Dokumenttien ja vaikka tuotekuvien esittely ei voi olla enää mukavampaa, kun tietokone taitetaan esittelykuntoon. Kaikki näppärästi yhdellä laitteella.

Nouse huipulle

Puhelimet

Hyvä työpuhelin tekee työnteosta monin verroin tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Se on lyömätön apu niin toistuvissa arkisissa askareissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Siksi puhelin on usein yrittäjän tärkein työväline.

Ajantasaisella puhelimella monien yrittäjälle pakollisten työtehtävien hoitaminen on vaivatonta – soittamisen lisäksi luurilla saa nimittäin hoidettua yhtä sun toista muutakin

Työpuhelimen hankinnan kohdalla kannattaa pysähtyä pohtimaan, mitä hyötyjä astetta parempi puhelin mahdollisesti tarjoaisi. Vaikka usein tulee ensimmäisenä katsottua puhelimen hintaa, saattaa pienikin lisäpanostus tuoda mukanaan hyötyjä, jotka voivat pitkässä juoksussa maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

Ohjelmistot ja tarvikkeet

Kuten sinäkin, tarvitsee laitteesi yhteistyökumppaneita. Oikeilla varusteilla teet työstäsi joustavampaa ja tehokkaampaa. Työskentelystä tulee mielekkäämpää ja työskentelyn ergonomiakin paranee. 

Herätä ideat eloon tiimitovereiden tai yhteistyökumppanien kanssa missä tahansa laitteessa tehokkailla sovelluksilla, kuten Wordilla, Excelillä ja PowerPointilla. Jaa ja käytä tiedostoja helposti olinpaikastasi riippumatta suojatun OneDrive-tallennustilan avulla.

Microsoft 365 ja Microsoft Teams voivat auttaa yritystäsi parantamaan kyberturvallisuutta, vähentämään kustannuksia ja edistämään työntekijöiden mahdollisuuksia työskennellä missä tahansa.

  • Tee työt ja säilytä yhteydet sekä etätöissä että työpaikalla.
  • Helpota liiketoimintatietojen suojaamista sisäisillä suojaustoiminnoilla.

  • Yksinkertaista IT-määrityksiä ja -hallintaa sekä kustannuksia yhdellä tuottavuusratkaisulla.

Haluatko keventää arkeasi?

Tehdään siitä mahdollista yhdessä