Tietotekniset ratkaisumme

kaikki tarvitsee tukea arjessa, me autamme

Et ole yksin, me autamme aina

Yksi kumppani kaikkeen

Yrityksen pyörittämiseen liittyy monia huolia mutta tietotekniikan ei tarvitse olla niiden joukossa. Tarjoamme kaikki laitteet, liittymät ja lisenssit haluamallasi tukitasolla yhdellä kontaktilla.

Verkkoratkaisut

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus turvallisilla ja luotettavilla verkkopalveluilla. Joustavat palvelut yrityksesi koon ja tarpeiden mukaan

Tulostuksen hallinta

Lisää yrityksesi tuottavuutta vähemmillä vaadittavilla toimenpiteillä. pienennä tulostuskustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Laitteet

Toimivat ja tehokkaat työkalut valjastavat työntekijöittesi potentiaalin.

Tietoturva

Tietoturva koskee meitä kaikkia käsiteltiinpä tietojamme sitten suullisesti, paperilla tai tietokoneella.

Valmistaja yhteistyö

Yhdessä maailman johtavien valmistajien kanssa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen tuoteportfolion. Tuotevalikoimaamme ja skaalautuvaa palvelutarjontaamme yhdistelemällä asiakkaamme pystyvätkin vahvistamaan omaa kilpailukykyään varsin tehokkaasti.

 

Nouse huipulle

Sitouta henkilökuntasi

Tarjoamalle parhaat laitteet ja monipuoliset työkalut työntekijöillesi. Osoitat että välität heistä ja haluat tarjota heille parasta.

Tehdään yhdessä

Sinulle räätälöitynä

Sinun ei tarvitse ymmärtää tietokoneista tai tekniikasta yleensäkään. Autamme sinua valitsemaan oikeat koneet ja ohjelmistot sinun tarpeisiisi.

Vapauta pääomasi

Vuokraa laitteesi

Miksi haluaisit sitoa yrityksesi varallisuuden tietotekniikkaan? Voit vaihtoehtoisesti hankkia tarvittavat laitteet ja palvelut kätevästi sinulle sopivalla kuukausierällä.

Tiesitkö? IT-leasingin kulut käsitellään kirjanpidossa vuokrana, jolloin kulut ovat täysimääräisenä poistettavissa verotuksessa.

Haluatko keventää arkeasi?

Tehdään siitä mahdollista yhdessä