Tietotekniikka ratkaisut

 • Verkkoratkaisut
 • Tulostuksen hallintaratkaisut
 • Päätelaitteet
 • Tietoturva
 • Valvonta ja etätuki

Sinun verkkosi, Sinun tapasi.

Toimiva verkko on tänäpäivänä välttämättömyys lähes kaikille. Verkot hoitavat perinteiset asiat kuten tiedonsiirrot ja maksuliikenteen. Verkkoihin on vuosien varrella tuotu enemmän ja enemmän rasitusta lisäämällä palveluja, kuten videopalaverit, streamattava musiikki ja video, valvontakamerat, IoT-laitteet sekä kulunvalvonta ja automaatioratkaisut. Tämän lisäksi pitäisi verkkojen kestää vielä kuluttajalaitteidenkin tuomat haasteet kuten sosiaalisen median loputtomat päivitykset ja elokuva streamit.
 
Onneksemme verkotkin kehittyvät kovaa vauhtia ja vastaavat tämän päivän haasteiden lisäksi yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Yllättävän helppoa. Uskomattoman älykäs.

ExtremeCloud ™ IQ on suunniteltu virtaviivaistamaan verkon kaikkia osa -alueita käyttöönotosta ylläpitoon, ja se on rakennettu inhimillisiä tekijöitä silmällä pitäen. Se auttaa IT: tä ja liiketoimintaa keskittymään siihen, mikä on heille todella tärkeää sen sijaan, että hoitaisi vaativia ja aikaa vieviä operatiivisia tehtäviä.

ExtremeCloud IQ Essentials tarjoaa neljä keskeistä sovellusta. WIPS, sijaintipalvelut, esineiden internet sekä vieraiden hallinta. Näiden avulla organisaatiot voivat hyödyntää all-in-one-alustan langallista ja langatonta hallintaa, liiketoimintatietoja, sijainnin seurantaa, langatonta suojausta, saumatonta IoT-käyttöönottoa ja vieraiden verkkovierailuja. Vierailijoiden hallintaa varten yksi käyttöliittymä, joka yksinkertaistaa verkonhallintaa ja antaa samalla tietoa verkostosta ja liiketoiminnasta.

Laita verkkosi töihin tila-analytiikalla.

Kun ymmärrät asiakkaitasi, liiketoiminnan päätöksiä ei tarvitse tehdä summamutikassa. Anonyymisti kerätty kävijäseuranta on salainen aseesi asiakasymmärykseen. Tiedät tarkasti, miten asiakkaat liikkuvat tilassasi, mihin sijoitettu tuote saa ostohousut jalkoihin ja milloin asiakkaat turhautuvat ruuhkahuippuihin.

Kävijäseuranta on työkalusi, kun haluat optimoida tilasi liiketoiminnan kannalta parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Näin tehostat myyntiäsi ja asiakaspalvelusi on laatu paranee. Fiksu analytiikka paljastaa, miten tilasi todella toimii, ja saat kuukausittain pätevää tietoa päätöksenteon tueksi. Kaikki kävijätieto kerätään anonyymisti.

Analytiikan avulla parempia päätöksiä

– Analytiikan avulla saat tietoa kävijämääristä ja ruuhkahuipuista. Voit tarkastella asiakkaiden kulkureittejä. 

– Analytiikka toimii myös markkinoinnin tukena mittaamalla kampanjoiden tehokkuutta

– Henkilöstösuunnittelukin onnistuu paremmin kun ruuhkahuiput ja jonotusajat on tiedossa

Epsonin mustesuihkutulostimet sopivat sekä suurille että pienille yrityksille ja kaikenlaisiin toimistoihin.

TULOSTUSRATKAISUT YRITYKSILLE

Yritystulostimet ja niiden hallintaratkaisut

Yrityskäyttöön suunniteltu Epsonin suorituskykyinen mustesuihkutulostimien mallisto parantaa tuottavuutta laadusta tinkimättä. Erittäin nopean tulostuksen ansiosta voit tulostaa suuria määriä asiakirjoja tehokkaasti ja helposti, ja innovatiivinen tekniikka yksinkertaistaa työnkulkuja tuoden yritykseesi tehokkuutta ja vuorovaikutteisuutta.

Infoneers-valvontapalvelu on pilvipohjainen valvonta- ja hallintajärjestelmä, joka tarjoaa edistyksellistä etävianmääritystä Epson-yritystulostimille. Valvomme ja varoitamme käyttäjää vikatilanteista sekä huolehdimme kulutustarvikkeiden automaattisesta täydentämisestä.

Alhaiset käyttökustannukset

Riittoisa muste vähentää kulutustarvikkeiden tilaamisen ja vaihtamisen tarvetta ja auttaa tuottamaan ennustettavissa olevat tulostuskustannukset ja kilpailukykyiset kokonaiskustannukset. Myös vähemmän vaihto-osia tarvitseva mustesuihkutekniikka vähentää huollon ja tarvittavien toimenpiteiden piilokustannuksia.

Vähäiset ympäristövaikutukset

Tulostuksen nopeuttamisen lisäksi mustesuihkutekniikan lämmöttömyys vähentää tulostuksen ympäristövaikutuksia – se on alhaisen virrankulutuksen ratkaisu, joka vaatii vähemmän kulutustarvikkeita. Riittoisa muste tarkoittaa vähemmän kulutustarvikejätettä, ja väriainepölyn ja otsonikaasupäästöjen puuttuminen antaa mielenrauhaa.

Suuri tuottavuus

Nopea 4,8 sekunnin ensimmäisen sivun tulostusaika mustavalkoisissa ja 5,3 sekunnin aika värillisissä sivuissa valmiustilasta, jopa 24 sivun tulostusnopeudet minuutissa värillisissä ja mustavalkoisissa sivuissa (ISO-nopeus) ja nopea 60 kuvaa minuutissa tuottava kaksipuolinen skannaus auttavat pitämään tuottavuuden hyvällä tasolla. Parannettu 240 000 sivun kestävyys auttaa tulostamaan enemmän pidempään. 1 330 arkin enimmäiskapasiteetin ansiosta aikaa ei kulu paperin jatkuvaan täydentämiseen

Suunniteltu yrityskäyttöön

Yrityskäyttöön suunniteltu Epsonin suorituskykyinen mustesuihkutulostimien mallisto parantaa tuottavuutta laadusta tinkimättä. Erittäin nopean tulostuksen ansiosta voit tulostaa suuria määriä asiakirjoja tehokkaasti ja helposti, ja innovatiivinen tekniikka yksinkertaistaa työnkulkuja tuoden yritykseesi tehokkuutta ja vuorovaikutteisuutta.

Huoleton käyttökokemus

Infoneers-valvontapalvelu on valvonta- ja hallintajärjestelmä, joka tarjoaa edistyksellistä etävianmääritystä yritystulostimille. Valvomme ja varoitamme käyttäjää vikatilanteista sekä huolehdimme kulutustarvikkeiden automaattisesta täydentämisestä. Antamalla Infoneerien hoitaa tulostimesi, vapautat aikaa tärkeämmille liiketoimintasi osa-alueille. 

WorkForce Pro WF‑C579RDTWF

Uusi A4 RIPS MFD tarjoaa nopeat tulostus-, skannaus- ja kopiointinopeudet pienemmällä tilantarpeella sekä alhaisemmilla kokonaiskustannuksilla ja ympäristövaikutuksilla.

 • Käytössä edullinen Hyödy edullisista kokonaiskustannuksista
 • Nopea ensimmäisen sivun tulostus 4,8 s (mustavalkoinen) ja 5,3 s (värillinen) valmiustilasta
 • Suuret skannausnopeudet Yhden pyyhkäisyn kaksipuolinen syöttölaite, 60 kuvaa/min
 • Vähennä ympäristövaikutuksia Alhainen energiankulutus vähentää CO2-jalanjälkeä; ei otsonikaasupäästöjä
 • Käyttö monenlaisten ​​ratkaisujen kanssa Tulostuksen ja skannauksen hallintaohjelmisto

EPSON WorkForce Pro WF-C878RDTWFC

Vähennä käyttökatkoksia ja kustannuksia luotettavalla mustesuihkutekniikkaa käyttävällä monitoimitulostimella

 • Erittäin luotettava Liikkuvien osien ja ylläpitotoimien vähäisyys parantaa tulostimen käytettävyyttä
 • Riittoisat musteet Jopa 20 000 sivun tulostus ilman musteen vaihtoa
 • Alhainen energiankulutus Epsonin kylmämustesuihkutekniikka ei käytä lämpöä, mikä vähentää energiankulutusta
 • Epson-etävalvontapalvelu (ERS) Pilvipohjainen, edistynyt Epson-tulostimien ja -monitoimilaitteiden vianmääritys.

WorkForce Pro WF‑C879RD3TWFC

Jopa 86 000 mustavalkosivun tai 50 000 värisivun tulostus ilman musteen vaihtoa erittäin riittoisien mustepakkausten ansiosta

 • Riittoisat musteet Tulosta jopa 86 000 mustavalkosivua ilman musteen vaihtoa
 • Vähemmän jätettä Riittoisat mustepakkaukset pidentävät musteenvaihdon väliä
 • Alhainen energiankulutus Epsonin kylmämustesuihkutekniikka ei käytä lämpöä, mikä vähentää energiankulutusta
 • Tehokkaat skannaustoiminnot Ohuen paperin tuki ja parempi skannauslaatu
 • Toimii Epson-etävalvontapalvelun kanssa Pilvipohjainen, edistynyt Epson-tulostimien ja -monitoimilaitteiden vianmääritys

TULOSTAMISEN TULEVAISUUS ON ENERGIA­TEHOKKAASSA KYLMÄMUSTESUIHKU­TEKNIIKASSA

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

business-brainstorming-between-man-and-woman-in-the-office-picjumbo-com

Asiantuntijapalvelut apuna laitehankinnoissa

Kartoitamme yrityksenne olemassa olevan infran katsomalla millä tasolla mobiili- ja työasemalaitteet ovat, sekä niihin liittyvät palvelut ja järjestelmät että tietoturvan. Kartoituksen pohjalta esitämme miten yrityksenne ICT saadaan tuotua seuraavalle tasolle. Selvitämme kehitystarpeet ja esittelemme laitteet ja palvelut, jotka palvelevat parhaiten juuri teidän liiketoimintaanne. Tarjoamme yrityksellenne valmistajatuetun sopimushinnoittelun ja voit hankkia laitteet kätevästi leasingilla tai kertamaksulla. Kun teet tilauksen, laite on sinulla yleensä jo tilauksesta seuraavana päivänä.

Tehotyöasemat

Työasemapöytätietokoneet on suunniteltu luotettavaan ja joustavaan suorituskykyyn. Mahdollisuus päivittää, päivittää ja vaihtaa sisäisiä komponentteja välittömästi antaa vallan sinulle ja helpottaa ylikuormitettuja IT-osastoja.

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytönohjaimet tarjoavat pidemmän elinkaaren ja paljon luotettavamman käyttöiän kuin kuluttajille suunnatut näytönohjaimet, ja niiden mukana toimitetaan johtavien ohjelmistotoimittajien sertifioidut ja optimoidut ajurit eri toimialoilta.

Kannettavat tehotyöasemat

Kannettavien suorituskyky vastaa jo tehotyöasemia, mutta lisäetuna on kannettavuus. Laitteilla on ISV-sertifiointi kaikkia yleisimpiä sovelluksia varten. Näissä kannettavissa on salamannopea näytönohjain ja prosessori sekä uusinta teknologiaa vaativiin tiedonkäsittelytehtävin – yllättävän ohuessa ja kevyessä muodossa.

Kattavat testit varmistavat, että tärkeiden sovellusten käyttäminen on sujuvaa näillä tehokkailla kannettavilla. Alan johtavien ohjelmistotoimittajien (ISV) sertifioinnin ansiosta voit olla varma siitä, että tämän teholuokan kannettavat työasemat täyttävät yrityksesi ja toimialasi kaikki vaatimukset.

kosketusnäyttöiset kannettavat

Sinäkään et ole sidottu työpöytääsi – hanki siis tietokone, joka kulkee mukanasi. 360-kannettavat voi ottaa mukaan mihin tahansa. Ne mukautuvat työtapoihisi ja tarjoavat raskaan luokan suorituskykyä kevyessä rungossa. Sarana kääntyy 360 astetta, joten se mukautuu työskentelytapojesi mukaan.

Puhelimet

Hyvä työpuhelin tekee työnteosta monin verroin tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Se on lyömätön apu niin toistuvissa arkisissa askareissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Siksi puhelin on usein yrittäjän tärkein työväline.

Ajantasaisella puhelimella monien yrittäjälle pakollisten työtehtävien hoitaminen on vaivatonta – soittamisen lisäksi luurilla saa nimittäin hoidettua yhtä sun toista muutakin

Työpuhelimen hankinnan kohdalla kannattaa pysähtyä pohtimaan, mitä hyötyjä astetta parempi puhelin mahdollisesti tarjoaisi. Vaikka usein tulee ensimmäisenä katsottua puhelimen hintaa, saattaa pienikin lisäpanostus tuoda mukanaan hyötyjä, jotka voivat pitkässä juoksussa maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

Tarvikkeet

Kuten sinäkin, tarvitsee laitteesi yhteistyökumppaneita. Oikeilla varusteilla teet työstäsi joustavampaa ja tehokkaampaa. Työskentelystä tulee mielekkäämpää ja työskentelyn ergonomiakin paranee. 

Ohjelmistot

Herätä ideat eloon tiimitovereiden tai yhteistyökumppanien kanssa missä tahansa laitteessa tehokkailla sovelluksilla, kuten Wordilla, Excelillä ja PowerPointilla. Jaa ja käytä tiedostoja helposti olinpaikastasi riippumatta suojatun OneDrive-tallennustilan avulla.

Microsoft 365 ja Microsoft Teams voivat auttaa yritystäsi parantamaan kyberturvallisuutta, vähentämään kustannuksia ja edistämään työntekijöiden mahdollisuuksia työskennellä missä tahansa.

 • Tee työt ja säilytä yhteydet sekä etätöissä että työpaikalla.
 • Helpota liiketoimintatietojen suojaamista sisäisillä suojaustoiminnoilla.

 • Yksinkertaista IT-määrityksiä ja -hallintaa sekä kustannuksia yhdellä tuottavuusratkaisulla.

Päätelaitesuojaus pilvipalveluna

Päätelaitteiden suojaaminen edellyttää helppoa tapaa tunnistaa ja priorisoida riskit, pienentää hyökkäyspintaa ja pysäyttää tietovuodot ennen kuin ne ehtivät tehdä tuhoa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset suojausta, joka estää kehittyneet, automatisoidut ja kohdistetut uhat, kuten kiristyshaittaohjelmat, hyödyntämisyritykset ja tiedostottomat hyökkäykset.

F-Secure Elements Endpoint Protection toimii täysin pilvessä. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa hetkessä käyttöön selaimella ja jota voi hallita vaivattomasti yhdestä konsolista. Se integroituu kaikkiin päätelaitteisiin ja pitää organisaation turvassa hyökkäyksiltä.

Endpoint Protection on osa F-Secure Elementsiä, kaikenkattavaa alustaa, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin – kaikki yhdestä, helposti hallinnoitavasta tietoturva-alustasta. Voit käyttää yksittäisiä ratkaisuja tiettyihin tarpeisiin tai hanki kokonaisvaltainen kyberturvaratkaisu yhdistämällä ne kaikki.

Miksi F-Secure Elements Endpoint Protection?

 

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus

Kehittynyt suojaus haittaohjelmilta ja korjaustiedostojen hallinta pitävät laitteisiin asennetut ohjelmistot turvallisina ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

Taistele kiristyshaittaohjelmia vastaan

Markkinoiden johtava suojaus haittaohjelmia vastaan yrityksesi työasemiin, mobiililaitteisiin ja palvelimiin. 

 

Torju tuntemattomat hyökkäysmuodot

Alan johtava suojauksemme pitää päätelaitteesi turvassa nollapäivähyökkäyksiltä. Ratkaisumme toimivat tehokkaasti ja uhkatilanteeseen mukautuen jakamalla päätelaitteiden hyökkäystiedot kaikkien suojattujen laitteiden välillä.

 

Integroitu korjauspäivitysten hallinta

Estää jopa 80 % hyökkäyksistä automaattisesti asennettavilla Windowsin ja kolmansien osapuolten korjaustiedostoilla.

F-Secure Elements EPP for Computers

F-Secure Elements EPP for Computers on saatavana Standard- ja Premium-versiona. Premium-versiossa on kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten komentosarjojen eston sisältävä sovellusten hallinta ja DataGuard tiedostojen käytönvalvonnalla yrityksille, joilla on erityisen tiukat tietoturvavaatimukset.

 • Toimialan johtava Windows-, Mac- ja Linux-työasemien tietoturva ja suojaus haittaohjelmilta, troijalaisilta sekä takaovilta

 • Pilviperustainen, koneoppimistathyödyntävä uhka-analyysi
 • Nollapäivähyökkäysten tunnistus heuristiikalla ja toiminta-analyysilla

 • Useiden ohjelmien käyttöön perustuva haittaohjelmasuojaus – huomattavasti perinteisiä tekniikoita laadukkaampi suoja

 • Selauksen suojaus estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja

F-Secure Elements Mobile Protection

F-Secure Mobile Protection on ennakoiva, uudistettu ja kaikenkattava suojausratkaisu mobiililaitteillesi. Estä sovellusten kautta tulevat tietojenkalasteluyritykset, suojaa työntekijäsi haitallisilta verkkosivustoilta, torju haittaohjelmat ja pidä liiketoimintasi kannalta kriittiset tiedot turvassa myös suojaamattomia verkkoyhteyksiä käytettäessä.

 • VPN salaa automaattisesti kaiken laitteeseesi tulevan, ja siitä lähtevän liikenteen, antaen sinun käyttää turvallisesti julkisia Wi-Fi- ja mobiiliyhteyksiä. 
 • Selauksen suojaus on oleellinen tietoturvakerros, joka estää käyttäjiä vierailemasta haitallisilla sivustoilla. Se toimii verkkotasolla ja on siten täysin riippumaton käytettävästä selaimesta. 
 • Käyttäessäsi VPN-yhteyttä, mobiililaitteesi on automaattisesti turvassa haittaohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä. Palvelumme valvoo verkkotason liikennettä käyttämällä hyväksi tietoturva-analytiikkaamme. 
 • VPN mahdollistaa virtuaalisen sijaintisi vaihtamisen, IP-osoitteesi piilottamisen sekä maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttämisen. 
 • Kevytrakenteista ratkaisuamme on äärimmäisen yksinkertainen ja helppo hallita pilvipalvelun kautta. 
 • F-Secure Elements Mobile Protection integroituu kaikkiin suosituimpiin MDM-ratkaisuihin määritysten hallintaa, kuten päivitys- ja laitesuojausasetuksia varten.

Etävalvonta ja – hallinta palveluna (RMM)

Pidä järjestelmät käynnissä ennakoivilla seuranta- ja hallinta palveluilla. Vietä vähemmän aikaa tulipalojen torjuntaan ja keskity enemmän lisäarvoa tuottavaan toimintaan.

IT-tarpeiden ulkoistaminen on kustannustehokas toimenpide. Se säästää arvokasta aikaa, rahaa ja vaivaa. Kun päätelaitteittesi hallinnointi suoritetaan Infoneerien toimesta voit keskittyä liiketoimintaasi. Me valvomme laitteidesi kuntoa, suoritamme huoltotoimia ja varoitamme tarvittaessa ongelmista ennen kuin ne eskaloituvat työntekoa häiritseviksi tekijöiksi.

Miksi valvoa ja hallita päätelaitteita?

 

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus

Etähallinta varmistavaa, että laitteesi ovat käytettävissä ja toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Työssä ei saa olla keskeytyksiä.

Pidentää laitteiden käyttöikää

Valvonta-palvelut keräävät tilapäivityksiä laitekannastasi. Näemme, mikä laite tarvitsee huoltoa, korjausta ja vaihtoa.

Takaa paremman loppukäyttäjän tuottavuuden.

Työntekijät ovat tyytyväisiä, jos he voivat tehdä työnsä keskeytyksettä. Tämä antaa heille positiivisen kokemuksen, joka tekee heistä tuottavampia työssä.

Auttaa yritystäsi IT -vaatimusten järjestelmällisessä käsittelyssä.

Etävalvonta- ja hallintapalvelut noudattavat asiakkaan liiketoiminnan vaatimuksia. Niiden avulla yrityksesi noudattaa turvallisuusstandardeja, käytäntöjä ja määräyksiä.

Etähallinta ja -valvonta lisää tietoturvaa

Keskitetty hallinta luo näkyvyyttä parantaen näin yrityksesi tietoturvan tilaa. Sillä voidaan myös priorisoida resursseja, tunnistaa haavoittuvuuksia, hallinnoida korjaustiedostoja ja havaita tietoturvatapauksia. Valvonnan kautta saa kattavan kuvan kriittisistä riippuvaisuuksista kokonaisvaltaisen tilanteen hahmottamiseksi.

 • Mukautetut tietoturvakäytännöt yksittäisille käyttäjille, ryhmille tai laitteille
 • Kattava yleiskuva koko ympäristön tilasta
 • koontinäkymä kaikkien päätelaitteiden keskitettyyn tarkasteluun ja hallintaan
 • Päätelaitesuojauksen keskitetty hallinta, päätelaitteiden tunnistus ja reagointi, haavoittuvuuksien hallinta

Example Page
Example Page
Example Page
Example Page