Infoneers

On aikoja jolloin on tehtävä jotain uutta, murrettava tietä edellä ja raivattava väylää tulevaisuuteen.

Olla aikansa pioneerejä

Konsultaatio

Kaikki alkaa asioiden ymmärtämisestä. Siksi haluamme aina tutustua asiakkaittemme liiketoimintaan. Ymmärtämällä asiakkaitamme voimme paremmin auttaa heitä.

Informaatio

Tavoitteenamme on kaikilla palveluillamme tuottaa asiakkaalle informaatiota jonka pohjalta asiakkaamme voivat tehdä informaation pohjautuvia ratkaisuja kehittääkseen liiketoimintaansa.

Elinkaaren hallinta

Yrityksien tarvitsee uusiutua jatkuvasti muuttuvien tilanteiden vuoksi. Jatkuvat laitekannan uudistukset voivat aiheuttaa harmaita hiuksia jos elinkaaren hallintaa ei ole suunniteltu oikein.

Toimitukset

Kevyen organisaatiorakenteemme ja matalan byrokratian vuoksi voimme tarjota erittäin nopeita ja joustavia tilaus- ja toimitusaikoja

Haluatko keskustalla siitä miten infoneerimme voisivat olla avuksenne?

Meidän tiimi

Kokemusta ja intohimoa elektroniikkaan jo yli 36 vuoden ajan

Mikko Mäki

Chief Executive Officer 

+358 40 931 1940

mikko@infoneers.fi

Toiminut jo yli 18 vuoden ajan elektroniikan sekä operaattoripalveluiden parissa. Intohimona audiovisuaaliset ratkaisut sekä infonäyttöjen tuomat mahdollisuudet.

Keitä ovat infoneerit?

 

Infoneers on perustettu 2020. Infoneerien tehtävä on tuottaa informaatiota sekä helpottaa yrityksien ICT-laitteiden elinkaarien hallintaa. Toimintamme ydin on aina kehittää asiakkaan liiketoimintaa.

Visiomme on olla pohjoismaiden paras yritysdatan tuottaja kaikille yrityksille koosta riippumatta. Infoneerimme ovat tehneet työtä ICT-rintamalla jo vuosikymmenien ajan isoissa korporaatioissa. Haluamme kuitenkin tarjota osaamisemme kaikille, toimia visionäärinä ja pioneerina uuden tekniikan rintamalla. Tekniikka ja data on jo olemassa on vain päästävä siihen käsiksi ja ymmärrettävä kuinka sitä voi käyttää liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Tomi Pönni

Chief Operating Officer

+358 50 559 5875

tomi@infoneers.fi

Vapaa-aika on mennyt tietotekniikan parissa sekä ammatillistakin työkokemusta sen parissa on jo yli 18 vuotta. Intohimona modernit päätelaitteet ja pilviteknologiat.

“It is a capital mistake to theorize before one has data. Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts.”
-Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes